Invest 23 van Baloise Insurance. Wilt u een beleggingsverzekering die specifiek ontworpen is voor investeringen in tak23-fondsen?

Baloise_invest23Beleggen via Invest 23 verloopt erg flexibel:

  • geen vaste eindvervaldag;
  • bijstorten kan al vanaf 300 euro;
  • na 3 jaar kunt u voordelig kapitaal opvragen.

Het uiteindelijke rendement van een investering in fondsen wordt sterk bepaald door de timing van aankoop of verkoop. Maar niemand weet vooraf, met zekerheid, wat het juiste moment voor een aankoop of verkoop is.

De beleggingsverzekering Invest 23 laat u toe om gradueel bijv. uw aandelenposities op te bouwen met vrije stortingen in beleggingsfondsen (tak23). Als u dit gedurende een lange periode doet, koopt u niet enkel tegen mogelijk hoge koersen, maar koopt u ook op de momenten dat deze koersen laag staan. Bij lage koersen verwerft u meer eenheden van uw tak23-fonds voor dezelfde premie.

Dergelijke strategie zet een flinke hefboom onder uw rendement.

Onafhankelijke vermogensbeheerders

Baloise Insurance selecteerde beleggingsfondsen van verschillende gerenommeerde fondsbeheerders. Ook bij de samenstelling van ons fondsengamma was veiligheid het uitgangspunt. We kozen voornamelijk globale aandelen- en gemengde fondsen met een doorgedreven spreiding van de beleggingen in portefeuille.

Het zijn actief beheerde fondsen die mooie historische rendementen kunnen voorleggen. Deze beleggingsfondsen zijn gevestigde waarden en de beheerders zijn experten die de marktsituatie op de voet volgen.

Overzicht beleggingsfondsen

Nuttige documenten